Namn: Fourfold Alaska

Petname: "Alaska"

Reg.nr: S32381/2004

Färg: svart vit & tan

född: 20 mars 2004

Alaska var från min första kull.
"Alaska" är endast utställd som valp eftersom hon tappade mer eller mindre all päls på första löpet och sedan kom det bara tillbaka i "spridda skurar".

Roligt för Alaska var att jaga katter, harar, fåglar, att plundra äppelträdet och lååånga rundor i skogen. Hon hade en stark jaktinstinkt som visade sig i jakt på allt som kan springa eller flyga och även hoppa, som grodor. Alaska levererade gärna döda koltrastar på trappan eller som på bilden nedan, plockade äpplen direkt från trädet.Alaska parades 2007 med Disodil's Chocolate Spy och ur den kullen behöll jag en "katt bland hermeliner" black&tan-tiken Fourfold Omaheke.

Sedan parade sig Alaska själv 2008 när jag var på Världsutställningen och det resulterade i två valpar, Fourfold Dashing Denali och Fourfold Double De-Luxe, båda två blev kvar på kenneln.


Alaska var en fantastisk avelstik som skötte om och fostrade sina valpar omsorgsfullt. Hon har också visat sig vara en god nedärvare av de goda egenskaper hon hade och båda kombinationerna är mycket lyckade.

 

SUCH
Disodil's De-Luxe "Texas"
S12087/97
vit & svart

DKUCH FIUCH USCH
Homestead's Maverick
USCH
Empire's Brooklyn Dodger
USCH
Homestead's Maybelline
Disodil's Dominion Disodil's Iso Grifo
Disodil's High Heels
Disodil's Chocolate Tosca "Tosca"
S38736/98
chokladbrun & tan
Disodil's Chocolate Stealer Ghostbuster's Dynamit Harry
Disodil's Bombay Legacy
Disodil's Tandoori Disodil's Run Wild Run Free
Disodil's Tradition