Namn: Fourfold Omaheke

Petname: "Meisie"

Reg.nr: S60458/2007

Färg: black & tan

född: 14 augusti 2007

Meisie är från kull nr 2 och mattes allt. Meisie betyder tjej/flicka på afrikaans och Omaheke är en region i Namibia som jag besökt ett par gånger.

Meisie är min ögonsten, en "once in a lifetime dog". Hon har ett fantastiskt temperament och har alltid hyss för sig, hon är charmig och flörtig och den snällaste hund man kan tänka sig.

Meisie sover i mattes säng var natt och gärna under täcket.


Hon går från klarhet till klarhet och har visat framtassarna i utställningsringarna med cert och BiM placeringar och ett fantastiskt resultat på World Dog Show där hon blev 2:a i juniorklass, med excellent, bland 24 juniortikar. Hon tog sitt första cert 11 månder gammal sedan löpte hon och fällde ur pälsen en del nu har pälsen kommit tillbaka och Meisie har tagit ytterligare 2 cert i unghundklass. Vi har också samlat en hel hög med reserv-cert. Meisie är numera pensionär och sover och äter och solar.

1 juni 2011 fick Meisie 8 valpar i färgerna buff, black&tan och choklad&tan. Valparna har fått fantastiska familjer och alla i kullen gick valpkurs tillsammans under hösten 2011.

I utställningsringen behövs inget godis på att peppa Meisie, bara hon får vara med sin matte så är allt bra. Meisie är synnerligen välkonstruerad och har fantastiska rörelser och ju längre hon får springa i ringen ju bättre tycker hon det är.
.

  

SE (U) UCH
Disodil's Chocolate Spy
Disodil's Tribe Talk SUCH
Disodil's Wild Talk
Disodil's Chocolate Tradition
NORDUCH
Disodil's Chocolate Classify
Disodil's Chocolate Tiger
Disodil's Classic
Fourfold Alaska SUCH
Disodil's De-Luxe
DKUCH FIUCH USCH
Homestead's Maverick
Disodil's Dominion
Disodil's Chocolate Tosca Disodil's Chocolate Stealer
Disodil's Tandoori