Den första amerikanaren i familjen var Bonnets American Angostura, "Drinken". En buff hanhund som mina föräldrar köpte 1970. Jag växte upp med "Drinken" och han blev 14 år. 

Några år senare , 1990, köpte jag Cavatina's Super Trouper, en röd hanhund som jag kallade "Davis". Davis var ingen utställningshund men vi provade på lydnad och lite jaktträning. Han dog redan 1996, alldeles för tidigt!


 

 


Senare samma år tog jag kontakt med Magdalena Karlsson på Disodil's kennel i Småland, och hon hade valpar. Vi bestämde att jag skulle åka upp och hälsa på och titta på valparna. Och där fanns en liten svart/vit hanvalp, Ch Disodil's De-Luxe, som Magdalena ville sälja till mig. Så blev det bestämt och några veckor senare så flyttade "Texas" hem till mig i Lund. Knappt ett år senare flyttade en Disodilare till hem till mig, denna gång en svart tik, Ch Disodil's Rat-Trap,"Ratty". När Ratty året efter skulle ställas ut av Magdalena så gillade inte Texas att vara ensam hemma och då fick jag "låna" två tikar. Ch Disodil's Ducati och Disodil's Chocolate Tosca. "Ducati" och "Tosca" flyttade aldrig tillbaka till Småland igen och plötsligt hade jag 4 hundar.


 

År 2004 hade jag min första kull och Disodil's Chocolate Tosca "Tosca" blev min stamtik

Förutom hundarna så har jag två andra stora intresse, jakt och fotografering.
Att jag jagar är även det Magdalenas förtjänst, det var hon som för 10 år sedan tog med mig ut på jakt och tände mitt intresse.

Fotografering går ju lite hand i hand med mina andra intresse. Jag släpar ständigt på min Canon. Här kan se ett litet galleri av mina bilder.